Anti-duisternis

Twee jaar geleden was ik depressief. Het duurde nogal lang, dus op een gegeven moment zocht ik hulp. Aangezien psychische hulp vinden een drama is, kwam ik terecht bij een praktijk waar ik al eerder ben geweest, toen met andere klachten. Ze had niet door hoe ver ik heen was en dacht mij met tien gesprekken te kunnen genezen. Uiteindelijk ben ik mijn eigen psycholoog maar geworden, wat wel hielp. En laatst schoot het me ineens te binnen dat er ook medicijnen voor zijn. Helaas met nare bijwerkingen, waardoor ik sowieso nee had gezegd, maar ik had hem zonder ook niet willen slikken. Dit is iets wat ik zelf heb moeten doen. Hoe dan ook ben ik wel benieuwd. Had ik echt na zes weken verschil gevoeld? Hoe zou mijn lichaam erop reageren? En wat als het uitgewerkt is, merk ik dan hoe nep deze genezing is? Ik weet niet of het me uiteindelijk zou hebben geholpen. En wanneer het weleens terugkomt, wil ik er zeker van zijn dat ikzelf wederom sterk genoeg ben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s