Halloween

We moeten het heel even over Halloween hebben. Ik weet het, zowat ieder nuchter mens hier heeft een hekel aan al het overgewaaide, overdreven gedoe uit Amerika, maar Halloween is underrated. Tenminste, als je net zoals ik houd van alles wat met horror te maken heeft. Ik zou het feest uitgebreid met mensen willen vieren. Als ik verhalen hoor of lees uit Amerika is het net of ik er zelf bij ben. De mensen, de sfeer, de kleding, het eten, de aankleding van het feest: geweldig. Er worden hier wel wat spullen in dit thema verkocht en er zijn enkele feestjes, maar ik wil zo’n feest met alles erop en eraan. Inmiddels ben ik natuurlijk de leeftijd voorbij om langs de deuren te gaan, maar vroeger heb ik het wel eens gedaan. Mijn broer als vampier, ik als heks. Lang verhaal kort: één grote mislukking. De meeste mensen hadden geen snoep in huis en keken ons aan alsof we gek waren. Nou zit dat niet ver van de waarheid, maar ik heb toch liever zo’n groot feest, inclusief goeie outfit. Wie weet, ooit..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s