Geluk

Mijn geluk zit in kleine dingen. Van tijd doorbrengen met familie of vrienden tot in mijn eentje rondzwerven in Utrecht. Of moet het nog kleiner? Als ik weer nieuwe bloemen heb gekocht of in een bos kan wandelen. Als het me lukt om lange nagels te sparen. Schrijven, natuurlijk. Lekker weer. Naar feestjes gaan waar ik zowat niemand ken. Iets bakken wat goed lukt. Naar buiten gaan en daar te lang blijven. Ik word gelukkig van alleen zijn. Ik word gelukkig van mensen om me heen. De balans. Me nuttig voelen brengt mij heel veel geluk. Ik hou van licht. Zowel zonlicht als maanlicht. Ik hou van ijs, vooral schepijs. Maar één van het grootste geluk is het gevoel geliefd te zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s