Toekomst

Ik ben bang voor de mislukking van mijn succes. Ik word sowieso schrijver, daar kan ik niet omheen. Evenmin het gevoel als ik schrijf; dat het klopt. Maar wat als mijn boeken niet verkopen? En als niemand zit te wachten op een column van mij? Daarom moet ik ook verder kijken. Fotografie vind ik leuk, maar wat ik maak is nog niet uitzonderlijk goed, of ontzettend uniek. Ik ben bang omdat ik niet zeker weet of ik later gelukkig word, en gelukt. Wat ik fijn vind aan schrijven is dat het onbegrensd is. Ik kan alles kwijt wat ik normaal voor mezelf zou houden. Ik kan volledig mezelf zijn. Het enige nadeel is, is dat het een wereld is die niet iedereen begrijpt. Oh ja, en één waar ik moeilijk uit kom wanneer de plicht roept.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s