Chocolade

Mijn vroegste herinnering aan chocolade is een koetjesreep. Ik kreeg hem in de C1000 van een man die mijn moeder kende. Ik wist toen nog niet wat een koetjesreep was, maar vond het wel lekker. Wanneer begon mijn obsessieve liefde voor chocolade? Misschien groep 7 of 8? Eerst kocht ik het samen met mijn broer. Minstens twee repen per supermarktbezoek. Toen kon ik het nog hebben. Daarna kocht ik het met vriendinnen, dat was drie jaar later. Toen kon ik het niet meer hebben. Vroeger hield ik het meest van wit, wat ik nu niet begrijp. Nu van melk, gevold door puur. En de magie blijft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s