Den Haag

Ik vind ze mooi; narcissen. Voor mij een bloem typerend voor de lente. En Den Haag. In Den Haag woont mijn oudtante. Een wat vreemd, maar aardig persoon. Vroeger ging ik met haar naar Scheveningen. Naar SeaLife en dat soort dingen. Dat was fijn. We gingen met de bus of tram, aangezien ze geen auto heeft. Ik vond het geweldig, in zo’n grote auto met allemaal andere mensen. Nog steeds vind ik reizen met het ov leuk. Ik kom meestal in Den Haag rond eind maart. Dan is ze jarig. Als we ernaartoe rijden zie ik de gele bloemen al langs de weg staan. Ik blijf kijken naar hoe ze voorbij zweven. Net zoals de vage, maar fijne herinneringen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s