Lust en liefde

Ik ken ze allebei. En met het verschil ertussen ben ik ook bekend. Voor familie voel ik liefde. Maar voor de rest, een relatie, wil het niet lukken. Ik sta er wel voor open, dat is het niet. M’n hoofd werkt gewoon niet altijd mee. Soms krijg ik namelijk te horen dat ik niet gemaakt ben voor die liefde. En misschien het ook niet waard. Of dat klopt weet ik niet, maar ik ga er ook niet wanhopig naar op zoek. Ik denk dat ik wacht tot het mij gevonden heeft en tot die tijd dwaal ik ergens tussenin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s