Plastic

Ik haat mensen die denken dat kamperen iets voor mensen met minder geld is. Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt, maar dat blijkt moeilijk te begrijpen. Sowieso ben je nu ineens “skeer” als je niet aan de sociale maatstaaf voldoet. Ik walg ervan. Want ieder huis is een echt huis en geluk zit in de kleine ontastbare dingen. Soms gaan dingen niet eerlijk en het ligt er maar net aan waar je je geld aan uitgeeft. Zo gaan wij vaak op vakantie en doen we veel leuke dingen. Gelukkig komen de mensen die dit allemaal niet snappen niet meer binnen, maar om me heen zie ik het nog steeds. Logisch, want de hele wereld is nu blijkbaar zo. Omdat ik te lang met dit soort mensen ben omgegaan, is het soms lastig niet in de val te trappen. Toch maar vluchten naar een land hier ver vandaan. Weg van de wereld die ik zo onderhand uit kan kotsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s