Zingen

Sinds de brugklas zing ik. Ik begon met makkelijke liedjes, maar begon er steeds meer plezier in te krijgen dus probeerde ik meer uitdaging te zoeken. Ik zing nu al zo’n 7 jaar waarin ik twee keer zangles heb gehad. Gewoon voor de leuk, maar volgens de lerares heb ik een groot bereik (zowel hoog en laag kunnen zingen) dus dat is dan wel weer fijn. Maar eigenlijk boeit het me niet heel veel, want (zal wel cliché zijn) ik kan er enorm mijn ei in kwijt. Het maakt niet uit of je een keer vals zingt, zolang je maar weer door kunt naar morgen. Daarom heb ik een stiekeme hekel aan mensen die best toon kunnen houden maar dan alleen maar zingen om indruk op andere mensen te maken. Terwijl gevoel hetgeen is wat zang zo mooi maakt. Hoe dan ook, ik zou niet weten hoe ik mijn enorme liefde voor zingen zou moeten omschrijven. Dus ik laat het hier maar bij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s